Helgerna

Första jobbveckan är klar och imorgon börjar nästa igen. Ser fram emot en ny vecka med massor av nytt att lära sig. Hoppas dock att jag kan acceptera lite bättre att jag inte hänger med på allt snack än och inte ser det som ett nederlag.

Kände bara att jag ville lägga upp en bild från när vi hälsade på barnens mormor & morfar för en vecka sedan. Så fint med alla generationer, eller hur?

Denna helgen gick så sjukt snabbt förbi men vi hann med en hel del. Jag städade halva huset medan Sharon och Billie var och ”fiskade” i skogen. Jack sov genom hela städningen. Tack!

På eftermiddagen och kvällen träffade vi lite härliga vänner från vår tidigare föräldragrupp. Barnen hade riktigt roligt ihop men de har helt klart svårt att dela med sig av saker.

Idag, söndag åkte vi till min brorsa och fikade lite tillsammans med alla Billies kusiner (första saffransbullen fick avnjuta, mums). På bilden ovan ser ni en del av dem (kusinerna alltså). Det var ett rejält röj där med, men så kul för dem och kul att se att de börjar leka ihop.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.