OM BLOGGEN

Jag som driver pappabloggen, EN PAPPAS VARDAG heter Marcus Söderberg, är 30 år och arbetat som musikalartist och grafiker men befinner mig just nu på en upptäcktsresa bland olika arbeten.

Den 5 maj 2014 blev jag pappa till min dotter, Billie och den 11 juni 2016 blev jag det även till min son, Jack. Som en hyllning till mina barn och hur de har förändrat och förändrar mitt liv, driver jag denna blogg.

Du får följa en pappas vardag, alltså min vardag, vilket i stort sett är hela mitt liv. Min familj består av min dotter, min son och min fru, Sharon. Vi bor tillsammans i ett nybyggt atriumradhus i Vällingby en bit utanför Stockholms innerstad.

Jag skriver om hela spektrat av föräldraskapet, från produktionssex, graviditet till vardagliga sysslor i det alldagliga föräldralivet. När jag kan försöker jag ge tips & råd på sånt som jag lärt mig under tiden och ibland även testa produkter som kan vara intressanta för föräldrar.

Glöm inte att det jag skriver varken är rätt eller fel utan jag berättar bara hur jag upplevt och upplever en pappas vardag.

Trevlig läsning!