Libero & Apple-supporten hälsar på

Igår hälsade Moa och Caroline från Birger&Blom på hos oss. De arbetar som copyrighters och utför just nu ett arbete för Libero och deras webbsida.

Vi blev kontaktade förra veckan efter att de hittat min blogg och tyckte vi verkade vara en intressant familj. Igår blev vi alltså intervjuade och ämnet var ”Hur vi knöt an till barnet under graviditeten”.

Det var svårt att komma ihåg detaljer kring Sharons graviditet och vi kom båda fram till att det kändes väldigt länge sedan men vi blev ändå nöjda med våra svar. Hoppas ni också blir det?

Billie skötte sig galant under intervjun, dock ganska högljudd. Hon har verkligen börjat prata mycket (”da da da”, ”att”, ”he”, ”dä dä” samt höga tjut), vilket är otroligt kul.

Hur intervjun blev får vi väl se så småningom, lovar att länka till den när den kommit ut på nätet.

Idag blev det en tur in till stan med hela familjen för att Sharon skulle dansa balett och sedan skulle vi direkt åka till min systers familj och hjälpa dem med sina Apple-prylar. Blev en långvarig support-session (typ hela dagen) men nu är allt uppdaterat för alla familjemedlemmar med korrekta apple-id, uppdaterade mjukvaror och operativsystem samt den smarta familjedelningen som kommit med iOS 8.

På grund av att det tog så lång tid blev det både lunch och middag hos syrran. Tack! Billie fick ju också umgås med både faster och några av sina kusiner. Var roligt att se hur åldersspannen (8 månader, 1 år 10 månader, 8 år samt 11 år) lekte med varandra och Billie var helnöjd med att upptäcka alla nya leksaker de hade att bjuda på. Själv hann jag väl inte umgås så mycket men älskar när det är ordning reda och mår även bra om jag får se till att det blir en bra teknisk ”Feng Shui” hos andra också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.