Appar & YouTube för barn

Det finns många åsikter kring att låta små barn ta del av digitalt material och jag kan till viss del hålla med. Vi får dock inte glömma att deras uppväxt och framtid kommer bestå till stor del av just digital media. Självklart ska man inte utesluta böcker, papper och penna m.fl. men en blandning av allt tror jag bara är bra för deras utveckling och den framtid de kommer leva i.

Detta är självklart inget jag forskat i men intresset finns från Billie och jag tänker inte stoppa det så länge hon är intresserad av den analoga världen också. Jag har därför punktat upp några tips på appar och YouTube-filmer. Om du har några andra tips så skriv gärna de bland kommentarerna.

YouTube:

Appar på App Store:

2 kommentarer på “Appar & YouTube för barn

  1. Håller helt och hållet med, Marcus! Och alla de apparna och youtube-klippen som du har listat ovan är verkligen bra. Jag vill också tipsa om att kolla in ”Daniel tiger” på svenska. Så söt och pedagogisk serie! Billie är kanske lite för liten för att förstå handlingen ännu, men hon kommer garanterat att gilla sångerna och själva animeringen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.