Familjemys med syrran

Idag frågade min syster, Linda om vi ville hänga med till Skansen med henne och hennes dotter, Märta. Vi hade inget speciellt planerat så vi fixade iordning oss och åkte iväg.

På Skansen promenerade vi bland snön och besökte framförallt Lill-Skansen. Billie fick se sin första kanin, orm, papegoja m.m. och kan väl inte säga att hon var exalterad men iallafall lite intresserad av papegojorna som flög förbi och lät högt.

Efter en stund somnade både Märta och Billie i sina vagnar och vi vuxna började bli hungriga. Så vi tog en promenad till Rosendals Trädgårdar och åt en god lunch samt en minsemla (trots att jag lovat mig själv att inte äta något sött denna vecka) för att det liksom var perfekt att äta en just där och dricka en kaffe framför den varma kaminen i växthuset.

Vi promenerade sedan tillbaka till bilarna och åkte hem, där våra grannar Maria och Joakim frågade oss om vi ville åka lite pulka med Billie och deras son, Oliver. Vi gick till backen bara 100 meter från vårt hus, de båda fick åka, och det gick ganska fort. Oliver var jättenöjd medan Billie tröttnade ganska fort och fick istället bli buren hem för att sova sin eftermiddagssömn.

En riktigt skön och mysig dag helt enkelt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.