Glöm inte bort din partner

Det är jättekul att bli förälder men det är otroligt lätt att bara fokusera på barnet och inte sin partner. Man tar hen liksom bara för givet, vilket är hemskt, man borde uppskatta varandra mer varje dag. Så idag överraskade jag Sharon just för att visa vilken underbar fru hon är.

Jag och Billie gjorde frukost till Sharon och under ett vykort med några väl valda ord låg en present. Ett halsband som jag vunnit via Instagram, skapat av Regina Gräns, @reginagrans, www.reginagrans.se. Tack Regina, hon blev väldigt glad!

Hade även fixat så Billies farmor och farfar kom och var barnvakt medan vi åkte in till Kungsholmen för att käka en god champagnebrunch på Kitchen&Table (kan rekommenderas, god mat mat och live-band) och sedan gå på Kom igen Charlie! på Oscarsteatern. Blev en skön halvdag med lite extra livskvalitét. Kändes otroligt lyxigt och lite läskigt att vara barnfri.

Självklart kan man ju inte hålla på att bjuda på brunch och föreställning varje dag, utan det är ju de små och enkla sakerna i vardagen som gör det.  Säga några extra snälla och genomtänkta ord, skriva en hemlig lapp, ge en överraskande puss, ta ett glas vin ihop framför en bra serie m.m.

Nu menar jag inte att jag gör sånt hela tiden utan detta är lika mycket en påminnelse till mig själv som till er.

Vårda ert förhållande så familjen håller genom både vått och torrt! (präktigt värre)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.