Det spritter i benen

Nu har Billie börjat bli mycket mer rörlig och framförallt nyfiken. Hon försöker rulla iväg från skötbordet, klättra ur matstolen, rymma från spjälsängen, dra sig upp på bland annat soffbordet och utforska trappan. Alltså, det är verkligen dags att barnsäkra hemmet!

Föredömliga som vi är har vi redan installerat trappgrindar, satt för vissa kontakter, tagit bort sladdar, ordnat med hörnskydd med mera. Vissa saker är dock svåra att barnsäkra som till exempel pocketböcker och tidningar. Om man lämnar Billie en kort stund kan man lätt få ångra det.

Det är nu en spännande tid som väntar med en galet utforskande Billie. Tyvärr ska jag vara borta från familjen ganska mycket då Flashdance ska till Göteborg och Malmö. Att vara borta just nu känns lite vemodigt då jag med säkerhet kommer missa vissa utvecklingssteg. Det positiva är att jag kommer hinna skriva lite mer inlägg och framför allt mer av tankar som har dykt upp den senaste tiden. På återseende!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.