Vad gör alla på sin pappaledighet?

Mitt arbete som musikalartist i Flashdance har lidit mot sitt slut och ett helt annat arbete startade för mig idag. Jag blev pappaledig på heltid till slutet av september.

Det ska bli så otroligt roligt att få denna tid med min dotter men jag har ju faktiskt förutom denna turnéperiod haft ganska mycket ledigt och kunnat umgås med både henne och min fru. Nu blir jag dock helt ensam om att ta hand om Billie, då Sharon ska börja arbeta på IKEA.

I vårt yrke får man räkna med att det kan bli glapp mellan jobben, dock har jag och Sharon aldrig haft det förrän nu. Vi har inget musikalarbete till hösten och det är självklart lite skrämmande. Vad ska vi göra?

Med lite tur får Sharon fortsätta arbeta på IKEA medan jag hade tänkt vara föräldraledig på halvtid, hitta något deltidsjobb samt studera lite. Har länge varit sugen på att läsa projekt- och produktionsledning och nu ska det förhoppningsvis bli verklighet.

Det är ju långt kvar till hösten, så tillbaka till pappaledigheten. Vad gör alla på sin pappaledighet? Behöver verkligen alla tips jag kan få!

2 kommentarer på “Vad gör alla på sin pappaledighet?

  1. Tjena Marcus! Jag har vart pappaledig sedan December och ska vara hemma med min dotter till slutet av augusti! våra dagar brukar va att vi åker till öppna förskolan på fm sen hem och äta lunch, sen är det bus som gäller, bra väder = utelek annars är vi inne. Målar, läser böcker, ”dansar”, pysslar, mm.mm det är bara fantasin och orken som sätter gränser på vad man kan hitta på 🙂 mvh Cristian

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.