Som att vara ny i klassen

Att vara på öppna förskolan är bra och roligt för Billie. Hon får träffa andra barn och nya leksaker att klura med. Jag som pappa tycker det dock är lite jobbigt att ta mig dit. De flesta kommer i grupp, som med sin föräldragrupp eller typ alltid hängt där från när deras barn bara var någon månad.

Jag kommer dit ensam och känner mig liksom inte som en del av gänget. Ungefär som att vara ny i klassen. Finns det några regler? Ska man gå och hälsa på alla föräldrar och deras barn, fråga var de bor, och hur gamla barnen är? Jag har iallafall aldrig lyckats med detta och känt mig totalt osocial. Blivit något ytligt snack med någon om att vädret äntligen börjar bli varmare och skrattat åt att barnen alltid tar varandras leksaker, men tyvärr inte så mycket mer än så.

Hade gärna känt annorlunda, men tror tyvärr inte att det hinner ändras innan de stänger för sommaren. Det är bara att pallra sig dit, tänka på att det är bra för Billie och njuta av den billiga fikan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.