Vad hände med nyårslöftet?

Nu har snart ett halvår gått sedan jag lovade mig själv att 2015 skulle bli ett år fokuserat på bland annat på träning. Jag började mycket bra och kom i fin form på kort tid men i februari/mars så kom förkylningarna, tillsammans med det grå vädret och en turné med Flashdance. Inget av detta gjorde att det blev lätt att fortsätta.

Perfekt att jag nu är föräldraledig, då kommer jag ju hinna träna massor, eller? Nej, det är ju totalt omöjligt att hinna. När Billie väl sover ska jag hinna duscha och fixa mig själv och sedan är listan enorm på saker som ska göras, och allt hinns absolut inte med under Billies vilor. Tiden finns alltså inte.

Jag började dock testa MiniSats igen denna vecka och det har väl gått sådär. Billie klarade 30 minuter första gången, vilket gjorde att jag iallafall hann köra lite kondition men idag blev det bara 10 minuter tyvärr. Förhoppningsvis kommer jag kunna ”skola in” henne på MiniSats på ett bättre sätt under nästa vecka. Billie kanske inte gillar det nya MiniSats som öppnat eller så var det bara för länge sedan hon var där? Hade ju varit så bra att få lite ”egentid” och samtidigt hinna träna. Annars kommer jag inte visa mig på Beach 2015.

Hur hinner ni träna? Behöver alla tips jag kan få!

4 kommentarer på “Vad hände med nyårslöftet?

  1. Spring med vagnen, inte optimalt men fungerar ändå okej! Annars får man träna efter läggdags vilket är lite lättare nu när det är ljust ute.

    1. Lite klumpigt att springa med vagnen, skulle behövt en lättare variant, men ska prova.
      På kvällarna har jag inte hunnit än. Sharon kommer ju inte hem förrän ca 21:30 och har varit så sjukt mycket att göra men hoppas det lägger sig snart.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.