Kvalitétstid med familjen

Har nu gått på utbildning i tre dagar på IKEA Barkarby och har fem dagar kvar. Det är kul att vara tillbaka och träffa gamla kollegor samt försöka komma ihåg hur systemen fungerar. Det var ju ändå sju år sedan jag jobbade där så är väl helt OK att man inte kommer ihåg allt. Denna gång ska jag dock arbeta med att planera kök, vilket är något helt nytt för mig men ser fram emot det väldigt mycket.

Det kanske låter löjligt men att vara borta dessa tre dagar har känts i familjehjärtat. Trodde att jag skulle tycka det vara skönt att vara iväg lite från familjen men det blev precis tvärtom. Det är när man är borta som man fattar hur mycket man uppskattar sin familj. Dock ska jag bara jobba några timmar per vecka under sommaren och vara föräldraledig resterande tid. När Billie skolats in på förskolan så kan jag gå på en mer omfattande tjänst.

När jag kom hem idag så bestämde vi oss för att åka en tur till Riddersvik för att promenera lite bland kolonilotterna, titta på fåglarna vid vattnet (som inte typ inte fanns), hälsa på hästarna och gunga lite. Mysigt!

Jag har sagt det flera gånger tidigare men det är så viktigt att ta tillvara på tiden. Se till att få kvalitétstid med familjen!

Jag testar ju Familjekassen från Coop denna vecka och vill tipsa om vår tävling på Instagram, @enpappasvardag. Där kan du ta chansen att vinna 1 av 3 matkassar från Coop. Tävla nu!

Vill även tipsa om du kan få 200:- rabatt på Coops Matkassar genom nyttjandet av koden, ENPAPPASVARDAG
Erbjudandet gäller en gång per hushåll för beställning på www.coop.se t.o.m. 5/7 2015.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.