En solig (& regnig) dag i Vaxholm

Tog en tur till mina föräldrar i Vaxholm idag. Vädret var fint (nästan hela dagen) och fick lite egentid medan Billie sov på verandan och mina föräldrar tog en liten båttur. Så himla skönt att bara sitta och titta ut över vattnet och lyssna på vågorna som skvalpade. Dessutom blev jag bjuden på en bondomelett och glass med nyplockade hallon. Alltid så skönt att spendera lite tid hos föräldrarna och bli omhändertagen.

Tyvärr kom regnet som väntat under eftermiddagen och vi fick tillbringa resterande del av dagen inomhus. Billie verkade dock inte bry sig, hon fick ju ändå leka med nya leksaker och sin farmor och farfar. Till kvällen och middagen blev Billie helt vild och vi fick något slags smakprov på ett modernt teaterstycke.

Tänkte passa på att påminna om att inte glömma skydda sig mot solen nu när den vågar komma fram. Det bästa är ju självklart att vara i skuggan men det är inte alltid så lätt. Att man ska smörja in sitt barn med solskydd är det nog inte någon som missat men glöm inte bort er själva. Det gjorde ju jag…

Utan att göra för mycket reklam kan jag säga att jag älskar märket Dermalogica (ja, jag är ganska fåfäng) och har i sommar kört deras ”Oil Free Matte SPF30” som både skyddar mot solen och reglerar talgproduktionen som jag tyvärr fortfarande har lite problem med (verkar aldrig bli ”vuxen”). Kan starkt rekommendera denna och även många andra produkter från Dermalogica. Punkt slut.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.