Hektisk vecka

Vad har jag gett min in på? Denna vecka är helt fullproppad och hade behövt gå projektledarutbildningen redan förra terminen för att klara av denna vecka.

Började ju min utbildning till projektledare på Berghs i lördags och utöver pluggande ska det hinnas med att fixa present till Sharons födelsedag på fredag, handla inför hennes lilla kalas på söndag, förbereda saker inför min kompis bröllop på lördag, arbeta lite på IKEA och såklart ta hand om Billie. Dessutom har jag blivit erbjuden ett musikaljobb till våren som jag måste ta ställning till. Blir trött av att bara skriva om allt men allt är ju roligt så det gäller bara att ta en sak i taget (och vara vaken halva nätterna) så löser sig allt.

En helt annan grej, jag behöver hjälp och råd. Billie är en tjej som vet vad hon vill och har ganska stora humörsvägningar. Antingen är hon jätteglad och nöjd eller så är det kaos med skrik som kan spräcka vilken kristall som helst. Har ni något tips på att få henne att förstå att hon inte får skrika så som hon gör?

För två veckor sedan var vi på ett trevligt bröllop i Malmö och Sharons föräldrar åkte ner och mötte oss där för att ta hand om Billie. Det blev Billies första flygresor och allt gick väl bra, iallafall själva flygningen men säkerhetskontrollen var inte poppis hos Billie. Så där fick alla stå ut med härliga skrik.

Att vara själv med Sharon under lördagen kändes otroligt lyxigt och något vi måste göra mer. Man glömmer bort varandra så lätt när man fått barn.

Nedan följer lite bilder från Billies dagar i Malmö med sin mormor och morfar.

En kommentar på “Hektisk vecka

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.