Bloggen får en nystart

Det är ett nytt år och bloggen har varit inaktiv i cirka två och en halv månad. Tänker inte be om ursäkt som jag gjort tidigare utan kan bara säga att livet varit fullspäckat den senaste tiden och efter det har jag varit otroligt trött. Har helt enkelt prioriterat och familjen har gått före bloggen.

Anledningen till varför det varit mycket är att jag under hösten studerade till projektledare samtidigt som jag arbetade 80% på IKEA. Det fungerade bra men all min tid utöver arbete och lite, lite familjetid gick till att plugga. Detta resulterade i en otrolig trött start på året men känner att jag är tillbaka igen.

Har mycket att ta igen på bloggfronten och jag ska göra det så gott jag kan men kan iallafall lova ett riktigt intressant år på bloggen.

Vad har egentligen hänt sedan mitt senaste inlägg?

Jo, jag har gjort en massa tester av olika saker men ännu inte publicerat något av det så det kommer en testvecka framöver (om typ en vecka) då jag publicerar minst ett test varje dag. Håll utkik!

Jag har slutfört min Projektledningsutbildning på Berghs School Of Communication och jag är sjukt stolt över mig själv och hur jag lyckades. Nu är frågan hur jag ska använda den och fortsätta utvecklas. Kanske kan IKEA hjälpa mig med detta, vi får väl se?

Julen tillbringades hemma hos mina svärföräldrar i Sandared och vi blev som vanligt väl omhändertagna och kunde lata oss och äta gott hela tiden. Ni vet så där när man går runt med för hög magsyra men ändå är sugen på att äta mer, för det är ju så gott.

Både innan och efter jul har det jobbats mycket. Jag och Sharon arbetar alltid så att det är någon som kan hämta på förskolan vid senast kl 16:30 medan den andra av oss antagligen arbetar kväll. Det resulterar i att vi endast ses en kortis, sent på kvällen någon gång mellan 21-22. Då äter vi middag och sedan är det dags att sova. Inte speciellt romantiskt men det fungerar just nu…

Billie växer på och utvecklingskurvan (enligt oss) är rakt uppåt. Hon snackar mer och mer och härmar allt man säger. Hon förstår definitivt allt vi säger, så det gäller att vakta tungan.

Hon älskar sin förskola och det gör vi också. Lärarna är fantastiska och Billie springer in varje morgon (kan knappt minnas någon gång hon varit ledsen efter inskolningen var klar) och kramar om en lärare eller för att leka med något kul. Det går knappt att säga hej då, hon är inte intresserad av det.

Nu när snön kom såg vi fram emot att dra henne i pulka men tydligen inte Billie. Hon blir skitart när det kommer till pulkaåkning så har typ lagt ner det på ett bra tag. Hon blir arg och skriker förresten för det mesta just nu och blir det inte som hon vill så är det en fight med skrik som spräcker kristaller. Vi kan väl säga att hennes tålamod inte är så bra.

Billie har dock många stunder av värme, charm och är så rolig och mysig. Tur att dessa stunder finns och många gånger per dag så att man kan stå ut med den arga och otåliga Billie också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.