MiniMeis

Vår MiniMeis har testats ett antal gånger under hösten och den lever verkligen upp till våra förväntningar.

För er som inte vet vad MiniMeis är för något så är det en Norsk produkt, en slags bärstol. Barnet ser allra bäst på promenaderna. Den kan lätt fällas ihop, är ergonomiskt designad och gör att bäraren har sina händer fria.

I detta test har jag kommit fram till att jag gillar MiniMeis att den är skön att bära och jag kan ha händerna fria. Billie sitter skönt och är nöjd då hon ser bäst av alla. Den tar väldigt lite plats när den är hopfälld i sin ryggsäck. Ryggsäcken kan även spännas bakpå bärstolen, perfekt för lite tilltugg m.m. vid promenader. Den går även att ha utan spännen när barnet blir lite större.

Det enda negativa är att jag tycker den inte är helt självklar att sätta på själv. Inga problem att sätta fast barnet i den utan mer när jag ska lyfta på stolen på axlarna.

Sammanfattningsvis undrar jag varför denna bärstol från MiniMeis inte syns mer i media och på stan? Den är lika självklar för mig som en bärsele från BabyBjörn.

2 kommentarer på “MiniMeis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.