Pampers Baby-Dry Pants

Som jag skrev tidigare i ett inlägg om Libero Touch så är jag inte så noga med vilket märke Billie har på blöjor men det har alltid blivit Libero eller Pampers iallafall. Den ultimata kombon var tidigare för oss att använda Libero Up&Go på dagarna och Pampers Baby Dry på nätterna. Anledning till detta var att vi tyckte att Pampers byxblöjor var för hårda och osköna.

I höstas kom en ny blöja från Pampers som heter Pampers Baby-Dry Pants som absorberar väta upp till 30 gånger sin egen vikt och håller barnet torrt i upp till tolv timmar. Det gör att blöjan fungerar lika bra på natten som på dagen. Nya Pampers Baby-Dry Pants har också ett stretchigt midjeband och benlinningar som dels ger en perfekt passform och som dels anpassar sig efter barnets rörelser, oavsett hur mycket de rör på sig!

Kan börja med att direkt säga att Pampers Baby-Dry Pants blivit vår nya favorit. De har utvecklat byxblöjan mycket mot den föregående versionen då den nu är mjuk och med lagom stretchiga resårband.

Blöjan håller Billie torr hela nätterna och hela dagarna. Det är faktiskt så att vi tycker Pampers fungerar bättre än Libero just nu.
Det värsta som kan hända är att blöjan läcker och att Billies hud blir röd men det händer nästan aldrig. Inte ens efter en hel natts sömn.

Grattis Pampers, ni har lyckats fånga oss, men inte via reklam utan för att Billie och hennes hud helt enkelt trivs bäst i era blöjor.

 

2 kommentarer på “Pampers Baby-Dry Pants

  1. Va roligt att dom två märkerna fungerar för er! Tyvärr så har våran son sån känslig hud att han blir röd så fort han använder dessa.. Så vi har fått köra med ICAs enda sen han föddes.. Dom suger inte upp bra och blir ofta blöjbyten om nätterna. Då han går fri på dagarna. Tråkigt att alla barn med alla sorters hudtyper inte kan ta del av Dessa märken!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.