Planering för framtiden

Är inne i stan, vilket numera inte händer så ofta och har klippt håret. Så skönt att vara riktigt korthårig igen. Tog sedan en tur och köpte nya arbetsskor/träningsskor och nu sitter jag på Ida’s Raw Kitchen på No18 Office & Lounge på Birger Jarlsgatan 18 och ätit en fantastisk god lunch.

Det är tyvärr inte ofta längre som jag sitter själv och äter lunch i stan men jag uppskattar det så mycket.

Nu sitter jag och planerar för framtiden och undrar lite hur jag ska gå vidare i arbetslivet som t ex projektledare, det är inte helt lätt att ta steget, och för någon månad sedan blev jag erbjuden ett toppenerbjudande som jag tyvärr tackade nej till. Nu i efterhand ångrar jag mitt beslut så himla mycket då det arbetet hade varit galet utvecklande för mig, men just då var jag tydligen inte redo för det beslutet.

Som ni sedan tidigare säkert vet har jag och Sharon gått i nya husplaner och nu verkar det som om vi hittat det rätta och att vi antagligen ska köpa det. Mer information kommer förstås om några dagar.

Har slutat be om ursäkt för att jag inte bloggat så mycket men som alla småbarnsföräldrar vet så kommer livet emellan ibland, eller typ hela tiden. Lovar att uppdatera lite kort om vad som hänt och hur det står till med lillebror som ligger i magen.

Nu ska jag ta en tur ut i solen och njuta innan det är dags att åka hem och hämta Billie på förskolan.

2 kommentarer på “Planering för framtiden

 1. Hej!

  Jag heter Sofie och arbetar på Babyshop. En av dina läsare har nominerat din blogg i vår tävling ”Årets Babyblogg 2016” där du kan vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt få tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

  Läs mer om tävlingen och hur den går till här: http://blog.babyshop.se/nominerade-till-arets-babyblogg-2016/. Passa på att ladda ner din badge och nominera en av de föräldrabloggar som du tycker bäst om också 🙂

  Röstningen börjar den 16/5, då får du gärna be alla dina läsare att rösta på dig så att du kommer närmare vinsten!!

  Grattis till nomineringen,
  /Sofie på Babyshop

 2. Hej igen!

  Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2016/rosta-pa-arets-babyblogg-2016/!

  De fem bloggar som har flest röster den 29/5 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

  Lycka till!

  /Sofie på Babyshop

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.