Blomsterbröllop

Idag är det vår bröllopsdag! Jag och min fantastiska fru firar Blomsterbröllop, alltså 4 år som gifta. Har egentligen inte hunnit uppmärksamma det så mycket då jag arbetat och efter det var det gårdsfest (våravslutning) på Billies förskola, men nu ikväll så blev det lite alkoholfritt bubbel, extra goda burgare på grillen och smaskig glass framför finalen av Biggest Looser (varför äter man alltid onyttiga saker till detta program?)

Måste backa tillbaka lite och berätta om gårdsfesten på Föris. Wow, vilken förskola Billie går på och vilka fantastiska pedagoger. De hade ansträngt så himla mycket och hela gården (som är väldigt stor) var utsmyckad efter de fyra årstiderna.

Alla hade med sig picknick och sedan var det stationer med bland annat julklappsutdelning, midsommardans, pulkaåkning, kottkastning, vattenlek m.m. Allt avslutades med en jättefin sånguppvisning och Billie dansade loss.

Att vara tillsammans med Sharon är det bästa som hänt mig! Hon är min idol som snart fött båda våra barn och även om man inte hinner ta hand om varandra lika mycket numera, så växer känslorna bara mer och mer. Tack Sharon för att du finns!

Här kommer en bildkavalkad från bröllopsdagen som ett litet minne.

Tänkte också att ni skulle få ta del av mitt löfte från vår vigseln den nionde juni 2012.

Sharon, varje gång du ser på mig med ditt vackra leende, får du mig att känna mig speciell och utvald.

Dina ögon gnistrar, din ärlighet glänser och att vakna varje morgon och se dig bredvid mig, gör mig varm och lugn.

Jag kommer alltid att finnas vid din sida för att skratta, ge dig lust och självklart kommer jag att vara hos dig för att torka dina tårar när det än behövs.

Låt ordet kärlek alltid följa oss vid både med och motgångar och låt det göra oss ännu starkare.

Låt oss alltid lyssna på varandra och ge varandra den plats som behövs.

Sharon, Du är min dröm, Du är mitt liv, Du är mitt allt men mest av allt, Du är min kärlek.

Jag Älskar Dig!

2 kommentarer på “Blomsterbröllop

  1. Åh, ert bröllop alltså… Ligger fortfarande i toppen bland vackraste bröllop jag varit på – ceremonien var ett stort gråtkalas med era underbara löften som kulmen! Så glad att jag fick dela den dagen med er. Stort grattis!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.