Nya läggrutiner

I torsdags började vi lägga Jack för kvällen i vårt sovrum. Han har hittills fått sova i sitt babybest i soffan medan vi slappat framför TV:n eller datorn. Det vi märkt är att han på sistone sovit lite sämre på kvällarna när vi suttit bredvid. Han har vaknat oftare och haft svårt att somna om.

Vi märkte en stor skillnad i torsdags och i fredags med hans sovande och det är fungerar mycket bättre när han sover själv. Vi får nog fortsätta köra på detta då vi gjorde likadant med Billie och hennes sovrutiner har för det mesta fungerat bättre än vad vi hört från många andra.

Billie har vi i stort sett bara gått in och lagt, sagt god natt och sedan har hon somnat inom kort helt själv. Förutom en kort period när vi körde Supernanny-metoden (gör ett eget inlägg om det lite senare).

Håll tummarna att det blir lika bra med Jack i framtiden!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.